Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2009 P-98 Serie B

Match

Funbo IF P-98

1 - 4
Vargspåret!
3 maj 2009
16:00

Lohärad P-99 Röd

Referat

Referat: Funbo IF P-98 - Lohärad P-99 Röd

Seriepremiär i P-98 serie, nytt motstånd. Det var lite nervöst i början för Funbo hade väldigt stora killar, våra såg ut som små smurfar i jämförelse men som alla vet så har storleken ingen betydelse. Vi insåg ganska snart att Funbo inte planerade någon fotbollsshow däremot hade dom en strålande mv och back även fast det nästan var lite humor i hans rensande (t.om LEIF ligger i lä).
Vi skapade många chanser i första men skyttet var inställt lite för högt så det var ganska lätt för deras mv att rädda. Ledning i halvtid efter ett nickmål av Hampus igen! I andra pratade vi lite om att försöka skifta sida eftersom dom flyttade över alla sina spelare dit bollen var, funkade väl så där men det kändes som vi hade full kontroll.Passningsspelet började flyta med några riktigt strålande kombinationer där framför allt firma Hampus och Timmy började hitta varandra.
För övrigt så kändes det som vi har riktiga fullblodsproffs på backplats, mycket stabilt spel och dom förstår nu filosofin: så länge vi har bollen kan inte motståndarna göra mål=riskeleminering=Trygghet=Seger.

Andra möten i serien

sön 16 aug 2009, 16:00 Lohärad P-99 Röd - Funbo IF P-98 10 - 0